Стець просить Гройсмана активніше використовувати потужності Укрінформу

Стець просить Гройсмана активніше використовувати потужності Укрінформу

Укрінформ
Міністр інформаційної політики Юрій Стець звернувся до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням сприяти максимально ефективному використанню потужностей Укрінформу для інформування українського суспільства та іноземців про діяльність уряду.

А саме доручити центральним органам виконавчої влади при організації публічних заходів керівництва цих органів використовувати інформаційні платформи Кабінету Міністрів та Укрінформу.

Про це йдеться листі, копія якого є у розпорядженні редакції "Детектор медіа".

За словами Стеця, у Мінінформполітики є надефективний інструмент поширення інформації в Україні і за кордоном, і за наявності такого ресурсу необхідно забезпечити його максимально ефективне використання для досягнення цілей уряду.

"Проведений міністерством моніторинг ЗМІ виявив численні випадки використання керівництвом центральних органів виконавчої влади для своїх звітів, прес-конференцій та інших публічних заходів інформаційних платформ, що знаходяться у приватній формі власності. Жодним чином не піддаючи сумніву необхідність комунікації органів виконавчої влади із ЗМІ усіх форм власності, маємо зауважити на досі не використаному потенціалі УНІА "Укрінформ" саме в частині інформування зарубіжної аудиторії про діяльність уряду. Це, у свою чергу, може позначитися на реалізації єдиної комунікаційної стратегії органів  виконавчої влади", - зазначив міністр інформполітики.

Водночас він зауважив, що в Укрінформі наявні усі необхідні для цього виробничі ресурси, майданчики для проведення персональних виступів, круглих столів, прес-конференцій та інших заходів.

Крім того, Стець попросив надати пропозиції до плану-графіку проведення у 2017 році публічних заходів в УНІА "Укрінформ".

Нагадаємо, генеральний директор Укрінформу Олександр Харченко зазначав, що наразі агентство стало оперативним, цитованим та конкурентним медіа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-