У Москві на запит України затримали чемпіона світу з кікбоксингу Гвінджилію

У Москві на запит України затримали чемпіона світу з кікбоксингу Гвінджилію

Укрінформ
Національним бюро Інтерполу МВС РФ затримано кікбоксера Іраклія Гвінджилію за крадіжку грошових коштів на території України.

Про це повідомляє портал "Злочинна Росія" з посиланням на офіційного представника МВС РФ Ірину Волк.

"Співробітники Національного бюро Інтерполу МВС Росії затримали чотирикратного чемпіона світу з кікбоксингу Іраклія Гвінджилію за крадіжку грошових коштів на території України", - йдеться в повідомленні.

Гвінджилія знаходився в міжнародному розшуку з 2012 року, після того, як житомирський суд засудив його до трьох років позбавлення волі за здійснення крадіжки. За версією слідства, знаходячись на спортивно-тренувальній базі під Житомиром, кікбоксер вкрав гроші у відвідувача кафе на автозаправній станції.

Заявляється, що нібито Гвінджилія скоював злочини і на території Росії. У 2015 році він попався на крадіжці 70 тисяч рублів у помічника лідера ЛДПР в московському кафе "Шоколадниця", проте був відпущений під підписку про невиїзд.

Іраклій Гвінджилія тренувався спершу в грузинській збірній з кікбоксингу, він є багатократним чемпіоном країни. У 2004 році став чемпіоном світу К-1. Свій успіх він повторював ще тричі.

Фото: kombat.odessa.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-