МВС пояснило, чому Жадана не пропустили в зону АТО

МВС пояснило, чому Жадана не пропустили в зону АТО

Відео
Укрінформ
У зоні проведення антитерористичної операції тимчасово обмежено доступ через контрдиверсійні заходи штабу АТО, СБУ, Нацгвардії, Нацполіції, Держприкордонної служби, Держслужби з надзвичайних ситуацій та ЗСУ.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України. 

"Штабом АТО та силами усіх суб’єктів антитерористичної операції – СБУ, Нацгвардії, Нацполіції, Держприкордонної служби, Держслужби з надзвичайних ситуацій та ЗСУ – проводяться контрдиверсійні заходи, внаслідок яких введені додаткові обмеження та посилені фільтраційні заходи", - йдеться в повідомленні. 

За інформацією прес-служби, посилення заходів безпеки зумовлене зростанням загрози проведення терористичних актів на території об’єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей та фіксацією спроби проникнення на територію, підконтрольну Україні, сил ДРГ противника.

У свою чергу у штабі АТО повідомляють, що підрозділи Національної поліції переведені на посилений режим несення служби. Проводяться додаткові перевірки громадян на блокпостах, а також у місцях великого скупчення людей. Такі заходи мають тимчасовий характер і направлені виключно на забезпечення безпеки мирного населення. Штаб АТО просить громадян з розумінням поставитися до тимчасових обмежень.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні відомого українського письменника і співака Сергія Жадана на блокпосту поблизу Слов'янська не пустили на концерт для військових. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-