За хабар судитимуть працівницю державної виконавчої служби

За хабар судитимуть працівницю державної виконавчої служби

Укрінформ
У Донецькій області за вимагання та отримання хабара у сумі 10 тис. грн судитимуть працівницю державної виконавчої служби.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

«Прокуратура Донецької області завершила досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди) стосовно працівника виконавчої служби», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що заступник начальника Селидівського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області вимагала від сімейної пари неправомірну вигоду у сумі 10 тис. грн за зняття арешту з їх майна, а саме – транспортних засобів.

З метою викриття злочинної діяльності посадової особи жінка звернулась з відповідною заявою до правоохоронного органу.

Діючи під контролем правоохоронців, заявниця зателефонувала обвинувачуваній та повідомила, що готова зустрітися і передати їй необхідну суму неправомірної вигоди. Проте, брати гроші особисто правопорушниця відмовилась, натомість на зустріч прийшов її чоловік.

Під час передачі коштів чоловіка затримали, гроші вилучили.

Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. За вимагання та отримання неправомірної вигоди обвинувачуваній загрожує до 4 років за гратами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-