В Авдіївці й секторі

В Авдіївці й секторі "М" бойовики намагаються розхитати ситуацію - Муженко

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України генерал армії України Віктор Муженко заявив, що в Україні накопичено достатньо спроможностей, щоб відвернути агресора від наступальних дій.

Про це він сказав під час зустрічі з випускниками оперативно-тактичного і оперативно-стратегічного рівнів Національного університету оборони України імені Івана Черняхівського, повідомляє прес-служба Міноборони.

«Події на Світлодарській дузі, поточна ситуація в Авдіївці та зростання напруження на Маріупольському напрямку свідчать, що противник намагається розхитувати ситуацію. Наші підрозділи успішно протистоять противнику, але всі ми, і особливо - органи військового управління, маємо бути готовими до різкого загострення обстановки. У нас накопичено достатньо спроможностей, щоб відвернути агресора від наступальних дій», - сказав Муженко.

На його думку, в органи військового управління мають приходити офіцери з бойовим досвідом.

«Ми маємо максимально ефективно використовувати набутий бойовий досвід на рівні керівників всіх рівнів, починаючи від командира відділення. На керівні посади в органах військового управління призначаються в першу чергу офіцери з досвідом бойових дій, і таких у нас чимало. Цей досвід допомагає уникати бойових втрат серед особового складу. Людське життя для нас - головна цінність», - додав Муженко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-