НАЗК пропонує надсилати пропозиції до проекту Стратегії розвитку Нацагентства

НАЗК пропонує надсилати пропозиції до проекту Стратегії розвитку Нацагентства

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції пропонує надсилати пропозиції до проекту Стратегії розвитку НАЗК до 2020 року, які прийматимуться до 18 год. 10 березня.

Про це у Facebook написав член НАЗК Руслан Рябошапка.

"Звертаємось до колег - представників інститутів та організацій громадянського суспільства, експертів у сфері антикорупційної політики з проханням щодо надання пропозицій до проекту Стратегії розвитку Національного агентства з питань запобігання корупції", - написав він.

Рябошапка додав, що це не лише "дорожня карта" Агентства до 2020 року, "але й наші публічні зобов'язання перед суспільством, державою, іноземними партнерами".

"Тому для НАЗК дуже важливо, щоб цей документ не лише був якісним, а й узгоджувався із очікуваннями суспільства від діяльності антикорупційного агентства", - зазначив член Нацагентства.

Він нагадав, що вчора у Національному агентстві відбулися презентація та обговорення проекту Стратегії за участі представників НУО та міжнародних організацій. Учасники заходу домовилися, що очікуватимуть пропозиції до проекту документа до 18 год. 10 березня.

Як повідомляв Укрінформ, у Національному агентстві з питань запобігання корупції спільно з експертами Данської агенції з міжнародного розвитку (DANIDA) та Міністерства закордонних справ Данії обговорили проект Стратегічного плану для НАЗК на 2017 - 2020 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-