Адвокати Насірова кажуть, що документи про громадянство

Адвокати Насірова кажуть, що документи про громадянство "підробні"

Укрінформ
Відсторонений голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров не відповів на пряме запитання судді, чи має він громадянство Великої Британії.

Про це із судового засідання в Солом'янському райсуді міста Києва повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я є громадянином України", - сказав Насіров, відповідаючи на пряме запитання головуючого судді Олександра Бобровника, чи має Насіров громадянство Великої Британії.

Раніше прокурори в суді заявили, що Насіров має громадянство Великої Британії та Угорщини. Сторона захисту наполягала на тому, що надані прокурорами документи, які засвідчують, що Насіров має громадянства Великої Британії та Угорщини, складені з порушенням норм Кримінально-процесуального кодексу і "з великою долею імовірності є підробленими".

Заслухавши думки сторін процесу та Насірова, суддя частково задовольнив клопотання прокурорів про долучення документів до матеріалів справи і заявив, що оцінку щодо їх належності та допустимості він надасть під час перебування в нарадчій кімнаті, коли прийматиме рішення по суті клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо обрання міри запобіжного захисту.

Після цього сторона захисту заявила клопотання про необхідність проведення судово-медичної експертизи щодо того, чи може їх підзахисний зараз брати участь в судовому засіданні.

Суддя оголосив перерву для того, щоб адвокати склали своє клопотання в письмовому вигляді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-