У НАЗК про закиди Мін'юсту: критика має бути конструктивною

У НАЗК про закиди Мін'юсту: критика має бути конструктивною

Укрінформ
Член Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Рябошапка не згоден з критикою роботи НАЗК з боку міністра юстиції, хоча визнає, що в роботі агентства "справді є певні проблеми".

Про це він заявив у понеділок в ефірі "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З корпоративних інтересів я не можу погодитися з міністром юстиції. Дійсно, є певні проблеми в нашій роботі, і, можливо, очікування суспільства були трошки вищими, ніж результати нашої роботи. Але, з іншого боку, треба мати на увазі, що лише рік пройшов з того часу, коли ми, четверо чужих людей, зустрілися, і в нас нічого не було, окрім інституційного пакету проектів документів, які підготували експерти ПР ООН", - сказав Рябошапка.

Він додав, що за рік у НАЗК є приміщення і діючий Реєстр електронних декларацій. 

"Можливо, Реєстр десь не зовсім досконалий, але він є, і ми, в принципі, за рік почали працювати повністю по всіх п'яти напрямках агентства. Тому критика вітається, але вона має бути конструктивною", - зазначив Рябошапка. 

Як повідомляв Укрінформ, міністр юстиції Павло Петренко неодноразово критикував  НАЗК і заявляв, що  Мін'юст моніторить роботу Нацагентства і за результатами цього моніторингу може запропонувати Кабінету міністрів структурно переформатувати цей орган і створити модель з одноосібним, а не колективним керівництвом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-