В українську поліцію приходить нове покоління молодих офіцерів

В українську поліцію приходить нове покоління молодих офіцерів

Фото, відео
Укрінформ
Урочистий випуск курсантів відбувся у Харківському національному університеті внутрішніх справ: звання лейтенанта поліції отримав 471 випускник вишу.

Нових українських поліцейських привітала голова Харківської ОДА Юлія Світлична, повідомляється на сайті обласної державної адміністрації.

Світлична і заступник міністра внутрішніх справ України, випускник цього вишу Вадим Троян, вручили випускникам дипломи з відзнакою.

За словами Трояна, випуски курсантів проходять у п'яти профільних вишах країни.

"Курсанти вчилися за прискореною програмою. Вони мають поповнити комплект поліцейських, який зменшився за результатами атестації", - пояснив Троян.

Водночас, за словами ректора вишу Валерія Сокуренка, четверта частина нинішніх випускників вже за два дні виконуватиме службові обов'язки в зоні проведення АТО: у Луганській і Донецькій областях.

"Цього року університет святкуватиме століття навчання правоохоронців регіону. Ми пишаємося своїми випускниками, знаємо, вони не підведуть", - додав Сокуренко.

В рамках урочистого заходу випускники вшанували пам'ять правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов'язків, взяли участь у ритуалі прощання зі стягом вишу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-