Організація

Організація "One free world international" допомагатиме українським біженцям

Укрінформ
Міжнародна організація "One free world international" планує надавати в Україні допомогу вимушеним переселенцям.

Про це на прес-конференції, що відбулася 2 березня в Укрінформі, сказав засновник  і керівник Міжнародної організації Рев Маджид Ель Шафі.

"На даний час ми обговорюємо можливості з представниками української влади стосовно того, щоб надавати медикаменти, медичне обладнання. Також ми спілкуємося з єврейською громадою щодо надання житла біженцям. Це буде основне наше завдання", - сказав Рев Маджид Ель Шафі.

На його думку, така допомога особливо актуальна зараз, враховуючи те, що за час збройної агресії проти України кількість біженців по обидві сторони кордону виросла до 2 млн осіб.

Наразі представники міжнародної організації та представники парламенту Канади проводять зустрічі з українськими політиками, представниками релігійних громад, щоб обговорити нагальні потреби та можливості допомоги переселенцям. Також були проведені зустрічі з українськими військовими, які перебувають в одному з військових шпиталів на сході країни.

Рев Маджид Ель Шафі вважає, що слід будувати відносини між державами не тільки на рівні уряду, а й на рівні неурядових організацій, приватного сектору та звичайних громадян.

Як зазначив на прес-конференції член парламенту Канади, екс-міністр охорони здоров'я Канади Тоні Клемент, він вбачає свою місію в тому, щоб зміцнювати зв'язки між Україною та Канадою на рівні парламенту.

"Зустрічі, які ми проводимо під час перебування в Україні, для нас дуже важливі. І я можу далі підтримати Україну, будучи в канадському парламенті. Як ви знаєте, є  багато доброї волі серед етнічних українців, що проживають в Канаді, та інших канадців", - сказав міністр.

На його переконання, за підтримки "One free world international" є великі можливості допомогти постраждалим внаслідок воєнних дій в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-