Херсонобленерго судиться із прес-службою СБУ через

Херсонобленерго судиться із прес-службою СБУ через "наклеп"

Укрінформ
"Херсонобленерго" подала позов в суд на прес-службу СБУ в Херсонській області за оприлюднення та поширення неправдивої інформації щодо роботи "Херсонобленерго".

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "ЕК "Херсонобленерго".

 "Херсонобленерго подала позов в суд на прес-службу СБУ в Херсонській області за оприлюднення та поширення останньою на своїх ресурсах неправдивої інформації щодо роботи Херсонобленерго та ухилення її від сплати податків та нібито створення передумов для масових відключень споживачів від електропостачання з зобов'язанням публічно цю інформацію спростувати", - зазначається у повідомленні.

У суботу, 25 лютого, в СБУ повідомили про викриття розкрадання коштів топ-менеджментом "Херсонобленерго" для створення штучної заборгованості товариства перед державою. За інформацію прес-служби СБУ, правоохоронці встановили, що керівники підприємства виводили частину грошей через фіктивні безтоварні угоди з підконтрольними комерційними структурами, створюючи у такий спосіб штучний борг перед державою при закупівлі електроенергії і пояснюючи це несвоєчасними розрахунками населення за спожиті послуги. Оборудка дозволяла менеджменту компанії ухилятися від сплати податків до бюджету та створювати передумови для масових відключень споживачів від електропостачання. Зазначалося також, що в офісі «Херсонобленерго» були проведені обшуки, вилучена документація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-