Суд визнав нікчемним договір факторингу між Михайлівським та

Суд визнав нікчемним договір факторингу між Михайлівським та "Плеядою"

Укрінформ
Київський апеляційний адміністративний суд визнав, що договір факторингу, укладений між ПАТ "Банк Михайлівський" та ТОВ "Фінансова компанія "Плеяда", - нікчемним.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"22 лютого 2017 року Київський апеляційній адміністративний суд задовольнив апеляційні скарги Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та уповноваженої особи фонду на ліквідацію ПАТ «Банк Михайлівський». Тим самим, у задоволенні позову ТОВ «ФК «Плеяда» про визнання протиправним та скасування наказу уповноваженої особи фонду на ліквідацію ПАТ «Банк Михайлівський» Волкова О.Ю. від 12 жовтня 2016 року №108, а також зобов'язання фонду утриматися від вчинення дій, направлених на встановлення нікчемності договору факторингу від 19 травня 2016 року №1905, укладеного між ПАТ «Банк Михайлівський» та ТОВ «Фінансова компанія «Плеяда», та утриматися від повідомлення будь-яких осіб про нікчемність договору факторингу від 19 травня 2016 року №1905, було відмовлено в повному обсязі", - йдеться в повідомленні.

Рішення суду набрало законної сили з моменту його проголошення. Таким чином, судом підтверджено правомірність дій фонду та уповноваженої особи фонду на ліквідацію ПАТ «Банк Михайлівський». Виходячи з усього вищесказаного, платежі за кредитними договорами повинні сплачуватись виключно банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-