Без тепла залишився 20-тисячний район Херсона

Без тепла залишився 20-тисячний район Херсона

Укрінформ
У Херсоні, де у понеділок ПАТ "Херсонгаз" відключило газопостачання 10 котельням "Херсонтеплоенерго" у двох районах міста, у вівторок залишилася без газопостачання ще одна котельня "Херсонтеплоенерго" - у мікрорайоні Корабел.

Про це у телефонній розмові з кореспондентом Укрінформу розповів директор міського комунального підприємства "Херсонтеплоенерго" Володимир Пепель.

"Сьогодні відключили (від газопостачання у мікрорайоні Корабел - ред.) котельню "Острів", - розповів Пепель.

За його словами, у зв'язку із відключенням від газопостачання котелень МКП "Херсонтеплоенерго" та припиненням теплопостачання до об'єктів, які ці котельні обігрівають, наразі перед "Херсонобленерго" стоїть завдання не допустити там аварійних ситуацій.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні у понеділок увечері ПАТ "Херсонгаз" припинило постачання природного газу до 9 котелень міського комунального підприємства "Херсонтеплоенерго", в результаті чого в місті без тепла залишилися 24 багатоповерхівки. За інформацією Херсонської мерії, оприлюдненою у вівторок, причиною примусового відключення працівниками ПАТ "Херсонгаз" у Дніпровському та Суворовському районах міста 10 котелень МКП "Херсонтеплоенерго" стала його заборгованість перед ПАТ "Херсонгаз" за послуги з розподілу природного газу розподільчими мережами, що виникла у зв'язку з неврегульованістю законодавства. Через зупинку вказаних котелень у місті, крім житлових будинків, без тепла залишилися також поліклініка №1 міської клінічної лікарні ім. Є.Є.Карабелеша та дві школи - №20 та №16.

У мікрорайоні Корабел (інша назва - мікрорайон Острів) проживають близько 20 тис. осіб, в основному - у висотних житлових будинках. Тут є 3 загальноосвітні навчальні заклади і 5 дитячих садків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-