НСТУ виконає свої зобов'язання щодо проведення Євробачення-2017 - керівництво

НСТУ виконає свої зобов'язання щодо проведення Євробачення-2017 - керівництво

Укрінформ
Заява трьох топ-менеджерів НСТУ, а також лінійних менеджерів, які займалися підготовкою міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017, оприлюднена вчора у пресі, про те, що вони залишають проект, жодним чином не вплине на виконання зобов'язань НСТУ щодо організації та проведення Євробачення-2017 в Україні.

Про це заявила на брифінгу т.в.о. голови правління ПАТ "НСТУ" Ганна Бичок, яку цитує у вівторок прес-служба UA: Перший.

"Я впевнена, що в Україні Євробачення пройде на високому рівні. Команда готова працювати, не зважаючи на заяву Вікторії Романової про те, що п’ять менеджерів - Олесандр Харебін, Вікторія Романова, Олексій Карабан, Денис Блощинський та Ірина Асман - покидають проект Євробачення. Ми готові продовжувати роботу без будь-яких затримок", - підкреслила Ганна Бичок.

За її словами, Вікторія Романова повідомила, що займатиметься іншими міжнародними проектами, яких сьогодні в ПАТ "Національне суспільне телебачення України" багато. Це і спільний з Японією проект з технічного переоснащення обладнання НСТУ, і проект про побудову ньюз-руму, і тренінгового центру з Deutsche Welle, і проект зі шведським радіо про розбудову та адміністрування ПАТ "НСТУ".

"Але мені б дуже хотілося, аби Вікторія Романова працювала на проекті Євробачення-2017", - додала Бичок.

Заступник керівника ПАТ "НСТУ" Павло Грицак повідомив, що команда, яка займається продакшном і виробництвом телевізійних шоу, продовжує працювати і все йде за планом.

"Цього вівторка у нас відбудеться нарада в Міжнародному виставковому центрі, в якій візьмуть участь всі департаменти. Що стосується івентової частини, у нас створена міжвідомча група з КМДА. Після того, як була зроблена заява івент-команди, нам подзвонили представники КМДА і підтвердили, що продовжують працювати у звичному режимі з нами як із мовником-організатором, і ми спільними зусиллями все зробимо. Більш того, вже вибрано та затверджено Європейською мовною спілкою місце для розміщення Євроклубу. Тож ми рухаємося далі і впевнені, що у нас буде якісний пісенний конкурс", - сказав він.

Представники Європейської мовної спілки (ЄМС) у своїй заяві на офіційному сайті Eurovision.tv зазначили, що не уповноважені коментувати кадрові зміни в ПАТ "НСТУ", через які частина команди не може продовжити роботу над проектом. Вони висловили вдячність за їхню наполегливу працю та внесок, який команда цих фахівців зробила для підготовки цьогорічного Євробачення.

В ЄМС також нагадали, що попри кадрові зміни важлива ефективна підготовка до конкурсу відповідно до узгоджених планів та у попередньо встановлені строки, що затвердженні Наглядовою радою, щоб забезпечити успішне проведення конкурсу в травні.

"ЄМС отримає оновлену пропозицію штатного розпису від ПАТ "НСТУ" в установленому порядку, оскільки кадрові зміни потребують схвалення з боку ЄМС та Наглядової ради", - зазначають в НСТУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-