Порошенка просять посмертно присвоїти звання Героя України генералу Воробйову

Порошенка просять посмертно присвоїти звання Героя України генералу Воробйову

Укрінформ
Громадськість просить Президента України Петра Порошенка посмертно присвоїти звання Героя України начальнику Національного університету оборони України генерал-полковнику Геннадію Воробйову.

Про це під час прес-конференції на тему: "Соціальні проблеми українського суспільства" в Укрінформі повідомила народна артистка України, голова ГО "Ми з вами" та член наглядової ради ГО "ЗУБР" Раїса Недашківська.

"Вельмишановний Петре Олексійовичу, український народ сумує за втратою щирого патріота України, справжнього генерала Збройних Сил України Воробйова Геннадія Петровича, який під час Революції Гідності своєю принциповою відмовою застосування збройних сил до народу, за злочинним наказом Януковича, фактично допоміг врятуванню життів протестуючих", - сказала Недашківська.

Вона також зазначила, що "громадськість просить Президента України видати указ про присвоєння звання Героя України генерал-полковнику ЗСУ Геннадію Воробйову посмертно".

Звернення вже направлено до Адміністрації Президента, і громадськість сподівається на позитивну реакцію на нього з боку глави держави.

Як повідомляв Укрінформ, 11 лютого в робочому кабінеті помер начальник Національного університету оборони України генерал-полковник Геннадій Воробйов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-