Справа закупівлі рюкзаків для МВС перебуває на завершальній стадії - Ситник

Справа закупівлі рюкзаків для МВС перебуває на завершальній стадії - Ситник

Укрінформ
Справа стосовно закупівлі тактичних рюкзаків для підрозділів Міністерства внутрішніх справ України перебуває на завершальній стадії.

Про це у п'ятницю на прес-конференції в Укрінформі на тему: "Результати діяльності Національного антикорупційного бюро України за період з серпня 2016 по лютий 2017" заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник.

"Стосовно згаданої вами справи (про закупку рюкзаків для підрозділів МВС - ред.), дуже хотілося прийняти остаточне рішення по ряду справ, в тому числі по цій, до звіту. В першу чергу ми орієнтовані на закон про повний збір доказів, тому ми зараз просто не встигли до звіту, але справа знаходиться на завершальній стадії", - сказав він.

Як відомо, НАБУ взялося за розслідування справи про закупівлю рюкзаків для підрозділів МВС у березні 2016 року.

У рамках досудового розслідування справи НАБУ отримало доступ до банківських рахунків компанії-постачальника тактичних рюкзаків для МВС "Дніпровенд", яку пов’язують із сином міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

У лютому 2016 року в мережі з’явилося відео, на якому нібито син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков домовлявся з заступником голови МВС Сергієм Чеботарем про поставку 6 тисяч тактичних рюкзаків для підрозділів міністерства в зоні АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-