Журавльов: 377 державних виконавців хочуть стати приватними

Журавльов: 377 державних виконавців хочуть стати приватними

Укрінформ
Серед осіб, які подали документи до Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України з наміром працювати приватними виконавцями, 52% складають державні виконавці.

Про це під час брифінгу в Укрінформі повідомив  перший заступник директора Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України Дмитро Журавльов.

«Що стосується якісного складу осіб, які подали документи на навчання, то сьогодні ми бачимо, що 52% - державні виконавці, 2% - арбітражні керуючі, 3% адвокати і 43% - інші особи», - зазначив Журавльов.

Він підкреслив, що уже сформовані три потоки по 210 осіб і відомі графіки навчання.

«Перша дата відома: з 27 лютого до 27 березня триватиме навчальний період. Наступний період планується з 3 квітня по 29 квітня. Третій - з 10 травня по 8 червня, це з урахуванням святкових та вихідних днів», - зауважив Журавльов.

За його словами, бажаючих стати приватними виконавцями виявилося 726 осіб. Нині, підкреслює Журавльов, інтенсивність подання документів спадає.

«Якщо спочатку були сотні, то нині - 10-15 документів надходять до Інституту», -  підкреслив перший заступник директора Інституту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-