Віце-прем'єр обіцяє гроші на гасіння тліючого терикону на Львівщині

Віце-прем'єр обіцяє гроші на гасіння тліючого терикону на Львівщині

Укрінформ
На гасіння терикону у Сокальському районі Львівської області планують виділити  понад 13 мільйонів гривень.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон під час робочої поїздки на Львівщину, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Уряд працює над виділенням понад 13 млн гривень на гасіння породного відвалу на території Сокальського району Львівської області. Сьогодні проект цього рішення було розглянуто на урядовому комітеті. Я займаюся цим питанням з листопада і можу доповісти, що за цей період ми зробили ряд організаційно-підготовчих заходів: оцінили ситуацію, зробили температурну карту, зробили проектну документацію, яка вже пройшла експертизу», - зазначив Кістіон.

За його словами, після того, як відповідне розпорядження буде прийняте на засіданні Кабінету Міністрів, можна буде оголошувати тендерні процедури і починати виконання робіт.

Віце-прем’єр додав, що розпорядником коштів  визначено Львівську обласну державну адміністрацію.

У рамках робочої поїздки також відбулася нарада під головуванням Володимира Кістіона, у якій взяли участь голова ЛОДА Олег Синютка, заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Анатолій Корзун, голова ДСНС Микола Чечоткін, представники ПАТ «Львівська вугільна компанія», профільних наукових установ та профспілок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-