Мінські перемовники обговорили звільнення заручників

Мінські перемовники обговорили звільнення заручників

Укрінформ
Гуманітарна підгрупа Тристоронньої контактної групи (ТКГ) провела у четвер відеоконференцію з питання звільнення заручників.

Про це у Фейсбуці повідомила перший заступник голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

"У четвер, 26 січня, відбулася відеоконференція гуманітарної підгрупи, де обговорювалася одна тема - звільнення заручників. Українська сторона провела масштабну пошукову роботу щодо аналізу тих коректних списків, які використовують всі сторони в рамках Мінських груп", - написала Геращенко.

Вона наголосила, що українські учасники переговорів роблять все можливе, щоб розблокувати процес звільнення заручників.

"Також у четвер відбулася зустріч родин заручників з представниками всіх відомств і силових структур, що входять до міжвідомчого центру СБУ з питань пошуку зниклих безвісти і звільнення заручників. Всі структури усвідомлюють необхідність повної координації своїх зусиль з СБУ, задля активізації пошуку зниклих і соціальної допомоги родинам зниклих та заручників", - повідомила депутат.

Геращенко додала, що у цій зустрічі також взяли участь волонтери, громадські діячі та представники церков, що допомагають у питанні пошуку, звільнення заручників та підтримці їх родин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-