Аваков оприлюднив свою е-декларацію за минулий рік

Аваков оприлюднив свою е-декларацію за минулий рік

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував на своїй сторінці в Facebook електронну декларацію за 2016 рік.

Він також дав відповідне посилання на документ на офіційному порталі Нацагенства з питань запобігання корупції.

Згідно з декларацією, зарплата міністра за основним місцем роботи за рік склала 466 121 грн.

Також в числі доходів він вказав погашення номіналу вартості казначейського зобов'язання Військової Серії В – 20 тис. грн і погашення купонів казначейського зобов'язання Військової Серії В – 2800 грн.

Крім того, глава МВС отримав дивіденди за рішенням загальних зборів Avitalia s.r.l. від 14.10.2016, які не пройшли за рахунком нарахування і не були виплачені в 2016 році – 148 423 євро.

Дружина Авакова отримала зарплату за основним місцем роботи – 289 032 грн; дохід від відчуження цінних паперів і корпоративних прав – 13. Ціна: 156 грн.

"Дружина продала належні їй акції на суму 13,156 тис. грн і дарчою подарувала сину акції АТ "Інвестор" номінальною вартістю не більше 210 грн. В італійської компанії, що належить мені – Avitalia srl, в якій мої інтереси, відповідно до закону, при управлінні представляє уповноважений ліцензійний адвокат – у порівнянні з 2015 роком з'явилися дві операційні туристичні компанії, зареєстровані у відповідному реєстрі в листопаді 2016 року. 100% кожної з цих компаній належить Avitalia srl На 31.12.16 і по цей день – оголошений статутний фонд кожної з цих компаній –10 000 дол. – ще не оплачений", – пояснив глава МВС.

Він зазначив, що створені компанії поки не ведуть діяльності.

"Зміни торкнулися готівки і банківських рахунків – я закрив рахунки в "Альфа-банку", збільшив присутність у державних "Ощадбанку" та "Укрексімбанку". Майновий статус рухомого і нерухомого майна не змінився, хіба що на три пляшки великого вина стало менше. Напевно розбилися", – пожартував міністр.

Аваков також пообіцяв, що його податкова декларація буде подана відповідно до Закону до травня цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-