Крищенко теж вийшов із конкурсу на посаду голови Нацполіції

Крищенко теж вийшов із конкурсу на посаду голови Нацполіції

Оновлено
Укрінформ
Заступник голови Національної поліції Українпи - начальник головного управління Нацполіції у Києві Андрій Крищенко зняв свою кандидатуру з конкурсу на посаду голови Нацполіції України.

Про це він написав у Фейсбуці

«Прийняв рішення зняти свою кандидатуру з конкурсу на посаду Голови Національної поліції. Як патріот своєї професії не можу ставити під сумнів об'єктивність вибору керівника багатотисячного колективу поліції», - написав він.

Крищенко зазначив, що прийняття ним такого рішення насамперед пов'язане з трагічними подіями в селищі Княжичі, що на Київщині.

«В першу чергу, це пов'язано з трагічними подіями на Київщині. Бажаю успіхів своїм колегам у подальших етапах відбору!!! Маю честь», - наголосив Крищенко.

Раніше 25 січня тимчасово виконуючий обов'язки голови Національної поліції України Вадим Троян зняв свою кандидатуру з конкурсу на посаду голови Нацполіції.

Як повідомляв Укрінформ, конкурсна комісія має намір визначити трьох претендентів на посаду керівника Нацполіції до 15 лютого. Заяви для участі в конкурсі подали 64 особи. Серед них - в.о. голови Нацполіції Вадим Троян, його заступник Костянтин Бушуєв, начальник карного розшуку Сергій Князєв, начальник Головного управління поліції в Києві Андрій Крищенко, начальник Одеського управління поліції Дмитро Головін, Донецького - В'ячеслав Аброськін.

20 січня стало відомо, що конкурсна комісія не допустила до конкурсу на посаду керівника Національної поліції 20 з 64 претендентів через невідповідність їхніх документів кваліфікаційним вимогам. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-