Офіцер поліції сіла на три роки за торгівлю психотропами

Офіцер поліції сіла на три роки за торгівлю психотропами

Укрінформ
Київський райсуд Одеси розглянув кримінальну справу й ухвалив вирок у справі про збут заборонених психотропних речовин.

Як повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України, до трьох років позбавлення волі засуджено офіцера поліції, до двох років - її співучасника з реалізації психотропів.

"Київський райсуд Одеси визнав винною інспектора Управління патрульної поліції Одеси у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконний збут психотропних речовин, вчинений повторно) Кримінального кодексу України. Прокуратура надала докази, які в повній мірі підтверджують вину обвинуваченої у збуті психотропної речовини - амфетаміну, зловмисницю засуджено до позбавлення волі строком на 3 роки", - зазначили в прокуратурі.

Крім того, суд визнав винним співучасника вчинення правопорушення і призначив покарання у вигляді 2 років позбавлення волі.

У Військовій прокуратурі нагадали, що слідчі прокуратури Південного регіону України та співробітники спецпідрозділу протидії корупції облуправління СБУ в Одеській області затримали офіцера патрульної поліції під час продажу амфетаміну. До реалізації заборонених речовин зловмисниця залучила свого знайомого, який постачав для неї психотропні речовини.

При призначенні покарання обвинуваченим суд урахував їх щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, позитивні характеристики, а також відсутність судимості, і застосував щодо них найменшу міру покарання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-