У Стеця розробили законопроект для закриття

У Стеця розробили законопроект для закриття "білих плям" українського мовлення

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики України (МІП) розробило законопроект, який дасть змогу закрити "білі плями" українського мовлення в окремих регіонах, які найбільш потерпають від російської пропаганди.

Законопроект №5657 "Про внесення змін до деяких законів України щодо територій з особливим режимом мовлення" зареєстрований у Верховній Раді України, повідомляє сайт МІП.

"Законопроект передбачає спрощений та прискорений порядок видачі дозволів на телерадіомовлення в окремих регіонах, які найбільш потерпають від російської пропаганди. Зокрема, це стосується прикордонних територій, однак весь перелік таких населених пунктів буде визначатись Кабміном", - прокоментував законопроект міністр інформаційної політики Юрій Стець, який представлятиме проект закону у парламенті.

У МІП наголосили, що нагальна потреба держави в даному законопроекті обумовлена необхідністю забезпечення конституційного права громадян на інформацію та потребою в захисті інформаційного простору України в умовах збройної агресії РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-