В Україні є десятки тисяч вакансій - Прем'єр

В Україні є десятки тисяч вакансій - Прем'єр

Укрінформ
В Україні сьогодні є десятки тисяч вакансій, які потребують кваліфікованих робітничих кадрів, і завдання уряду - їх заповнити.

Про це, спілкуючись у Чернігові з журналістами, сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас в країні сьогодні є десятки тисяч вакансій, які потребують кваліфікованих робітничих кадрів. Наше завдання - їх підготувати і щоб ця підготовка була максимально якісною", - підкреслив глава уряду.

За його словами, навчання на всіх освітніх етапах - у школі, ПТУ, вищому навчальному закладі - має бути сучасним і таким, що забезпечує доступ учнів і студентів до найкращих світових знань і технологій. І це, разом з прагненням досягти економічного зростання в країні, є пріоритетом українського уряду.

"Освіта, її якість і можливість знайти своє місце в реальному секторі економіки, робота і вищі заробітні плати - це ті завдання, які я ставлю сьогодні перед собою як Прем'єр-міністр, перед урядовцями, перед місцевою владою, яка має бути і партнером, і однодумцем у цьому процесі", - сказав Прем'єр.

У Чернігові Гройсман перебуває  з робочою поїздкою. Її програма передбачає відвідування двох закладів профтехосвіти і вручення нової пожежної техніки та обладнання рятувальникам Чернігівщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-