Апеляційний суд залишив Без'язикова під вартою

Апеляційний суд залишив Без'язикова під вартою

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва відмовив у задоволенні скарги захисту полковника ЗСУ Івана Без'язикова на рішення Шевченківського райсуду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 8 лютого.

Таке рішення оголосив головуючий у колегії суддя В'ячеслав Дзюбін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Колегія суддів постановила: апеляційні скарги адвокатів..., які діють в інтересах Без'язикова, залишити без задоволення", - зазначив суддя.

На стадії заявлення клопотань, що передувала розгляду апеляційної скарги по суті, адвокати просили викликати для допиту свідків, на свідченнях яких грунтується підозра Без'язикову. Суд відмовив у задоволенні цього клопотання, після чого захист заявив відвід колегії суддів. Проте, порадившись, судді вирішили, що підстав для цього немає, і перейшли до розгляду апеляційної скарги по суті.

Нагадаємо, 14 грудня 2016 году Шевченківський районний суд Києва обрав Без'язикову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 лютого 2017 року включно без визначення розміру застави.

Українські спецслужби звинувачують полковника ЗСУ Івана Без'язикова в участі в терористичній організації. Він майже 2 роки провів у полоні бойовиків і був звільнений у результаті спецоперації у 2016 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-