Нацрада розгляне питання трансляції на «СТБ» передачі з військовими РФ

Нацрада розгляне питання трансляції на «СТБ» передачі з військовими РФ

Укрінформ
Національна рада в четвер розгляне питання трансляції на «СТБ» передачі «Битва екстрасенсів» з російськими військовими, серед яких і ті, що воювали на Донбасі.

Про це повідомляється на сайті Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

"Національна рада на засіданні в четвер, 19 січня, має намір розглянути питання трансляції в недільному ефірі телеканалу «СТБ» передачі «Битва екстрасенсів» виробництва каналу «ТНТ», у якій брали участь російські військові", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що стосовно факту трансляції зазначеної передачі відповідним підрозділам регуляторного органу було дано доручення провести моніторинг та запис програми, щоби ці матеріали розглянути на засіданні. Ефір телеканалу «СТБ» записано. На трансляцію цієї передачі також активно відреагувала глядацька аудиторія і медіа-спільнота, висловлюючи своє обурення та закликаючи регуляторний орган до адекватного реагування.

 "На черговому засіданні Національна рада винесе це питання на розгляд з голосу й ухвалить рішення відповідно до чинного законодавства", - запевнили у Нацраді.

Раніше телеканал СТБ вибачився за показ в ефірі програми "Битва екстрасенсів" за участю російських військовослужбовців, один з яких до того ж заявив, що "служив в Україні". Також прозвучала обіцянка звільнити співробітників, які допустили вихід програми в ефір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-