Особлива риба і пампушки: як готують стіл на Святвечір на Волині - репортаж UA|TV

Відео 07.01.2017 07:33 1240

Святвечір на Волинському Поліссі: колядний борщ, бобовики і кутя з маслом. В селі Нові Червища Камінь-Каширського району - свої кулінарні вподобання.

Головна страва - колядний борщ. Його варять двічі на рік - перед Різдвом і Хрещенням. Більшість святкових страв Ганна і Філюк Наталія готують тільки в печі на дровах. Спочатку в чавунці кип'ятять воду, варять порізану картоплю, і додають найголовніше.

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2017 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-