МОУ обіцяє покарати посадовців, які

МОУ обіцяє покарати посадовців, які "забули" військових у Маріуполі

Укрінформ
За результатами службового розслідування щодо неналежного ставлення до військовослужбовців у Маріуполі буде покарано сімох посадових осіб. 

Про це повідомляє прес-центр Міністерства оборони України

"За дорученням міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака Військовою службою правопорядку у Збройних Силах України проведено службове розслідування за фактом неналежної організації перевезення та розташування на Маріупольському летовищі військовослужбовців Збройних Сил України - учасників урочистостей у м. Маріуполі 31 грудня 2016 року. За результатами службового розслідування, сім посадових осіб, чиї дії призвели до виникнення цієї ситуації, отримають дисциплінарні стягнення", - йдеться в повідомленні. 

Як повідомляв Укрінформ, 31 грудня Президент Петро Порошенко разом з американськими сенаторами відвідували командний пункт у районі Широкиного (Маріупольський напрямок зони АТО), щоб привітати військовослужбовців з Новим роком.  Згодом у  соцмережах з'явилася інформація про те, що представлених до нагород бійців тривалий час тримали на холоді заради приїзду Глави держави, а після заходу залишили зустрічати Новий рік просто на маріупольському аеродромі.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-