LetMyPeopleGo: Клімкін долучився до Новорічного марафону

LetMyPeopleGo: Клімкін долучився до Новорічного марафону

Укрінформ
До Новорічного марафону листів для українських політв'язнів в Росії та окупованому Криму долучився міністр закордонних справ України. Павло Клімкін написав вітальні листи кожному громадянину України із списку LetMyPeopleGo, яких Кремль за політичними мотивами запроторив за грати.

Про це повідомляється на сторінці кампанії LetMyPeopleGo у Фейсбуці.

"Ми цінуємо Вашу стійкість і не припиняємо міжнародної боротьби за Ваше якнайскоріше звільнення. Я впевнений, що разом ми переможемо!", - відзначив у листі Клімкін.

Для цієї нагоди Міністерство закордонних справ України виготовило спеціальні листівки із символікою кампанії LetMyPeopleGo, яку вже третій рік веде ініціатива Євромайдан SOS, та закликом відправляти привітальні листи українським в'язням Кремля.

Листи для політв'язнів, які перебувають у Росії, були надіслані офіційним шляхом до Посольства України в Російській Федерації, а для кримчан були передані волонтерам Євромайдану SOS, які своїми каналами передадуть їх адресатам.

На даний час в ув'язненні Кремля за політичними мотивами перебуває щонайменше 36 громадян України, у тому числі - власний кореспондент Укрінформу Роман Сущенко, ще близько 10 справ Євромайдан SOS вивчає для включення до списку LetMyPeopleGo.

Детальна інструкція із написання листів та адреси знаходиться на сайті кампанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-