У Харкові розслідують інцидент із сином, який взяв батьків у заручники

У Харкові розслідують інцидент із сином, який взяв батьків у заручники

Укрінформ
Сину, який не випускав батьків із квартири і погрожував їм кухонною сокиркою, загрожує відповідальність за статтею, пов'язаною з завданням легких тілесних ушкоджень.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла головний спеціаліст відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"За фактом події відносно підозрюваного розпочато слідство за ч.1 ст.125, пов'язаною із завданням легких тілесних ушкоджень", - відзначила Алексєєва.

За її словами, винному загрожує до 1 року виправних робіт.

Що стосується фактів, то, розповіли кореспондентові Укрінформу в Управлінні патрульної поліції Харкова, вночі 2 січня в поліцію надійшов виклик з багатоповерхівки, що у провулку Зерновому: люди у відчаї кликали на допомогу, а у відповідь було чутно лише крики і погрози. Поліцейські, які прибули на місце події, почули крики за зачиненими дверима, благання про пощаду, шум боротьби і звуки падіння тіл. Вони встановили, що в квартирі мешкає літнє подружжя, і на той момент їх тримає в заручниках 30-річний син. На вимогу відкрити двері ніхто не відгукнувся. Тоді поліцейський по газовій трубі піднявся на балкон другого поверху. Його поява збентежила домашнього тирана, який виявився п'яним і, до того ж, погрожував батькам кухонноюю сокиркою. Скориставшись паузою, люди похилого віку відкрили двері і впустили в квартиру поліцейських. Оскільки батьки не стали писати на сина заяву, співробітники слідчо-оперативної групи провели з молодиком розмову на місці. Розслідування, як стало відомо, триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-