Поліція просить допомоги в розшуку хакера Капканова, якого відпустив суд

Поліція просить допомоги в розшуку хакера Капканова, якого відпустив суд

Укрінформ
Поліція продовжує розшук Геннадія Капканова, причетного до транснаціональної кібермережі "Avalanche", якого з-під варти відпустив суддя.

Про це повідомляє Департамент кіберполіції.

"Увага! Розшук! За скоєння особливо тяжкого злочину Департаментом кіберполіції розшукується Капканов Геннадій Геннадійович, 30.01.1983 року народження, мешканець міста Полтави... Одразу додамо, що на коментарі стосовно "А чого його після першого затримання відпустили?" ми відповідати не будемо, це питання до полтавського судді", - йдеться у повідомленні.

Нацполіція просить у разі отримання інформації стосовно місця перебування вказаної особи негайно повідомити за телефонами: (096) 126-77-01, (067) 561-10-56, (044) 374-37-13, (044) 374-37-70 або іншим зручним для інформатора способом.

Як повідомлялося, 30 листопада 2016 року співробітниками Департаменту кіберполіції Національної поліції України у взаємодії з правоохоронними органами 30 країн було проведено спецоперацію по ліквідації транснаціональної кібермережі "Avalanche", учасники якої здійснювали інфікування шкідливим програмним забезпеченням близько півмільйона комп'ютерів щодня.

Поліція Полтави оголосила у розшук підозрюваного у кіберзлочинах 33-річного Геннадія Капканова, якого напередодні відпустив з-під варти суддя районного суду міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-