МЗС відкрило гарячу лінію для українців, що «застрягли» в ОАЕ

МЗС відкрило гарячу лінію для українців, що «застрягли» в ОАЕ

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України відкрило гарячу лінію через затримку рейсу Шарджа-Київ і тривале очікування українських туристів в аеропорту.

Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України у Facebook.

"У зв’язку з затримкою рейсу Шарджа-Київ і тривалим очікуванням громадян України в м/а Шарджа МЗС України відкриває гарячу лінію - (044) 238 17 77. Гаряча лінія також працює в Консульстві України в м. Дубай - (00 9715) 649 439 56", - йдеться у повідомленні.

У МЗС зазначили, що Консульство України надіслало повторний запит авіакомпанії з вимогою пояснити причини затримки рейсу.

"Українці все ще перебувають у м/а #Шарджа. Пояснення авіакомпанії #AirArabia причин затримки рейсу до Києва – суперечливі. Консульство України надіслало повторний запит #AirArabia з вимогою роз’яснити причини затримки рейсу. #Консул знову виїхав в аеропорт #Шарджа з метою врегулювання ситуації", - поінформували у закордонному відомстві.

Як повідомляв Укрінформ, більше ста українських туристів третю добу не можуть вилетіти додому з аеропорту міста Шарджа в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-