Парубій: Спалені ворожі танки нагадали Кремлю, що українці – нація воїнів

Парубій: Спалені ворожі танки нагадали Кремлю, що українці – нація воїнів

Укрінформ
Голова ВР Андрій Парубій вважає, що 2016-й став для нашої країни роком випробувань, але ми вистояли і довели, що українці - нація воїнів.

На цьому він наголосив у привітанні українському народу з Новим роком та Різдвом Христовим, оприлюдненому на сайті парламенту.

"2016-й рік. Рік випробувань. Ми вистояли. Почали дивитися на світ українськими очима. Ми будуємо наш, український світ. Бо нашу віру і свободу поставили вище окупації і рабського існування. Адже наші цінності – мир і воля – це тисячолітні цінності нашого народу. Від часів Київської Русі", - заявив спікер.

Він підкреслив, що нині за право нації жити гідно тисячі українських героїв б'ються на передовій.

"Мабуть, ворог у своїй імперській маячні забув, що не тільки мечі перековуються на рала, а й з плуга кують мечі. І сотні спалених ворожих танків швидко нагадали Кремлю, що українці – нація воїнів", - зауважив Парубій.

Він побажав українським родинам віри, єдності, перемоги й миру, а бійцям у зоні АТО - Божого захисту, адже вони - надія і майбутнє Української держави.

"Ми обов’язково звільнимо нашу землю! Ми знову засіємо наші окуповані ворогом поля! І зберемо новий врожай!" - підкреслив Голова ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-