У президентському рейтингу лідирують Порошенко і Тимошенко

У президентському рейтингу лідирують Порошенко і Тимошенко

Опитування
Укрінформ
Якби вибори Президента України відбулися найближчим часом, то майже рівними були б показники нинішнього глави держави Петра Порошенка і лідера партії "Батьківшина" Юлії Тимошенко.

Про це на прес-конференції повідомив керівник соціологічної служби Центру Разумкова Андрій Биченко під час презентації соціологічного опитування, інформує кореспондент Укрінформу.

"За Петра Порошенка готові були б проголосувати 11,9% опитаних серед тих, хто взяв би участь у виборах, а за Юлію Тимошенко - 11,1%", - сказав він.

На третьому місці, згідно з опитуванням, голова парламентської фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко - з 8,4%.

За лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка проголосували б 7,2%, за лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 6,1%, за Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана - 4,2%, за лідера партії "За життя!" Вадима Рабиновича - 5,1%, за мера Львова Андрія Садового - 4,5%.

Опитування було проведено Фондом Демініціативи спільно з соціологічною службою Центру Разумкова з 16 по 20 грудня 2016 року в усіх регіонах України, за винятком Криму і окупованих територій Донбасу. Було опитано 2018 респондентів віком від 18 років. Похибка не перевищує 2,3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-