Наступного року залізничникам збільшать зарплату на 25%

Наступного року залізничникам збільшать зарплату на 25%

Укрінформ
У наступному році тарифні ставки та посадові оклади всіх працівників ПАТ «Укрзалізниця» будуть підвищуватися двічі.

Відповідне положення містить Меморандум, підписаний ПАТ "Укрзалізниця" та галузевою профспілкою, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"27 грудня 2016 року в Києві меморандум про співпрацю підписали голова правління Войцех Балчун та член правління Желько Марчек від ПАТ «Укрзалізниця» та голова Профспілки залізничників і транспортних будівельників України Вадим Бубняк. Згідно з документом, наступного року тарифні ставки та посадові оклади всіх працівників ПАТ «Укрзалізниця» будуть підвищуватися двічі: з 1 квітня – на 15% та з 1 жовтня – на 10%. Це стане можливим за умови затвердження проекту консолідованого фінансового плану ПАТ «Укрзалізниця» на 2017 рік", - йдеться у повідомленні.

Крім того, учасники заходу дійшли згоди щодо необхідності корегування тарифів на перевезення згідно з проектом консолідованого фінплану ПАТ «Укрзалізниця» на 2017 рік, а також капітальних інвестицій в оновлення рухомого складу галузі.

"Сторони домовилися про коригування суми добових у відрядженнях до 100 грн, продовжити роботу над Колективним договором між ПАТ «Укрзалізниця» та Профспілками залізничників і транспортних будівельників України для створення сучасної прозорої системи оплати праці в залізничній галузі", - наголосили у прес-службі.

Окрім цього, працівникам «Укрзалізниці», які працюють у безпосередній близькості від лінії розмежування на підконтрольній українській владі території, планується у 2017 році підвищити тарифні ставки на 50% за фактично відпрацьований у небезпечній зоні час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-