У Держприкордонслужбі кажуть, що майже розпланували розвиток до 2020 року

У Держприкордонслужбі кажуть, що майже розпланували розвиток до 2020 року

Укрінформ
Державна прикордонна служба України вважає своїм головним здобутком за рік те, що в умовах постійного впливу гібридної російської агресії зуміла продовжити системний розвиток у рамках загальної реформи сектору безпеки і оборони. Так, стратегічне планування розвитку служби до 2020 року практично завершено.

Про це заявив голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко під час прес-конференції в Укрінформі.

“Рік був непростим, і попри всі наявні виклики та загрози, складнощі та динамічну обстановку, прикордонне відомство у цілому виконало завдання, які були нам визначені керівництвом держави та народом України. Головним здобутком вважаємо те, що в умовах постійного впливу гібридної російської агресії служба зуміла продовжити системний розвиток у рамках загальної реформи сектору безпеки і оборони України. Відповідно до річної національної програми співпраці з НАТО ми планово переходимо на стандарти Альянсу. Процес реформування відбувається за конструктивної підтримки місії Євросоюзу та інших міжнародних інституцій”, - сказав Назаренко.

За його словами, з метою реалізації стратегії розвитку відомства упродовж року було розроблено проекти 7 законів та 24 підзаконних актів, 15 із них уже прийнято.

“Таким чином на сьогодні ми практично завершили стратегічне планування розвитку служби до 2020 року”, - наголосив Назаренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-