Завдяки енергетикам ефективно працює економіка - Гройсман

Завдяки енергетикам ефективно працює економіка - Гройсман

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний в тому, що українські енергетики своєю працею внесли вагомий внесок у подолання кризових явищ в економіці країни. 

Про це йдеться у привітанні Прем'єр-міністра з Днем енергетиків, текст якого розміщено на Урядовому порталі.

«Завдяки всім працівникам об’єднаної енергетичної системи України стало та ефективно функціонують усі сектори національної економіки – промисловість, виробництво, а також житлово-комунальне господарство. Переконаний, що високий професіоналізм у роботі, добросовісне виконання обов’язків українських енергетиків внесли вагомий внесок у подолання кризових явищ в економіці», - зазначив Гройсман.

На його думку, це дає змогу в подальшому реалізувати головну стратегічну перспективу: запровадження сучасної моделі ринку електричної енергії в Україні.

Прем’єр-міністр відзначив, що паливно-енергетичний комплекс як рушій національної економіки невпинно модернізується, зокрема, запроваджуються масштабні програми з енергоефективності, оптимізується ринок електроенергії, посилюється інтеграція до енергетичних мереж країн Європейського Союзу. Мета цих комплексних заходів – реалізація енергетичної незалежності України та запровадження політики жорсткого відстоювання національних інтересів.

«Ми живемо в час епохальних змін, коли Україна в умовах безпрецедентних зовнішніх безпекових, економічних, інформаційних викликів відстоює свою незалежність і неухильно йде шляхом реформ», - додав він.

Від імені уряду Гройсман висловив подяку всім енергетикам за наполегливу повсякденну роботу. Він переконаний, що енергетична галузь і в подальшому вирішуватиме найскладніші завдання, забезпечуючи повноцінне функціонування національної економіки та комфорт громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-