МОН впроваджує електронний документообіг

МОН впроваджує електронний документообіг

Укрінформ
Міністерство освіти і науки України (МОН) впроваджує електронний документообіг у рамках проекту Альянс сприяння прозорому управлінню освітою в Україні (Альянс UТЕMA).

Про це повідомляє прес-служба Міністерства.

"МОН та Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS підписали Меморандум щодо впровадження в Міністерстві освіти і науки України модернізованої системи електронного документообігу. Згідно з документом, МОН отримає допомогу у вигляді послуг, необхідних для модернізації, адаптації та постачання відповідного апаратного й програмного забезпечення, а також потрібне обладнання", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що впровадження електронного документообігу проходитиме за фінансової підтримки Агентства США в рамках проекту Альянс сприяння прозорому управлінню освітою в Україні (Альянс UТЕMA) з Міжнародного Розвитку USAID. Технічним партнером виступає Майкрософт Україна.

За основу буде взято систему електронного документообігу Адміністрації Президента України, яку безкоштовно передадуть і адаптують під потреби МОН.

"Державне підприємство ‘Інфоресурс” адмініструватиме систему, а Міністерство освіти і науки України є головним бенефіціаром проекту. Партнерами проекту в майбутньому також стануть заклади вищої освіти в рамках розвитку електронної системи фінансової звітності", - інформує прес-служба МОН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-