Уряд виділив одноразову допомогу постраждалим на Майдані й сім'ям загиблих в АТО

Уряд виділив одноразову допомогу постраждалим на Майдані й сім'ям загиблих в АТО

Укрінформ
Кабмін затвердив розпорядження про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги особам, які постраждали під час подій Революції гідності, членам сімей загиблих бійців АТО та волонтерів, особам, які отримали інвалідність під час бойових дій.

Відповідні рішення були ухвалені на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначив перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів, передбачається виділення коштів у загальній сумі 223,35 тис. гривень для надання одноразової грошової допомоги особам, які дістали тілесні ушкодження середньої тяжкості в листопаді 2013 - лютому 2014 році.

Крім того, за його словами, для надання допомоги 18 особам, які зазнали легких тілесних ушкоджень на Майдані, планується виділити 280 тис. гривень.

Особам, які дістали тяжкі тілесні ушкодження на Майдані (а таких, за даними урядовця, 9 чоловік), з Державного бюджету виділять 1 млн 863 тис. 700 гривень.

Кубів зауважив, що планується видати також одноразову грошову допомогу членам сімей загиблих в АТО та особам, які в АТО отримали інвалідність, а також членам сімей волонтерів, які загинули під час бойових дій.

Віце-прем'єр-міністр підкреслив, що ці рішення було підготовлено відповідно до доручення Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-