Львівські школярі з вівторка йдуть на вимушені канікули

Львівські школярі з вівторка йдуть на вимушені канікули

Укрінформ
Львівські школи до кінця тижня закривають на карантин.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі міської ради.

«Позачергове засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій міськради розглянуло питання про тимчасове призупинення навчання у загальноосвітніх навчальних закладах міста у зв`язку із збільшенням кількості учнів, які захворіли на грип. Вирішено призупинити навчання у школах із 20 по 23 грудня»,- йдеться у повідомленні.

Як прокоментували ситуацію у міському управлінні освіти, зараз на заняттях у зв`язку із хворобою відсутня майже третина школярів. У п`ятницю освітяни отримають  інформацію від Державного лабораторного центру і будуть приймати подальше рішення щодо відновлення навчання.

Як зазначила в.о. начальника управління освіти Зоряна Довганик, у випадку, якщо обмеження відбудуться лише 4-ма днями, школи «ущільнять» матеріал, щоб надолужити прогаяне.  Якщо вимушені канікули доведеться продовжити, ймовірно, скоротять зимовий відпочинок.

Як раніше повідомляло агентство, за минулий тиждень у Львові зафіксовано 8548 випадків захворювань на ГРЗ, з яких понад 5 тисяч діти. Інтенсивний показник складає 1119 на 100 тис населення при епідпорозі 646, що майже вдвічі перевищує епідпоріг по розрахунках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-