Екс-чиновник часів Януковича, який збив у Москві близняток, був п'яний

Екс-чиновник часів Януковича, який збив у Москві близняток, був п'яний

Укрінформ
Водій, котрий збив на джипі Mercedes на заході Москви двох 8-річних дівчаток-близняток, перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомив слідчий в Дорогомиловском районному суді Москви, де вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу, передає ТАСС.

"Слідство пред'явило звинувачення Олександру Шарому за ч. 2 ст. 264 КК РФ - "Порушення правил дорожнього руху, вчинене особою, які перебувають у стані сп'яніння, що призвело з необережності заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю", - сказав слідчий.

Максимальне покарання за цією статтею передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.

"Шарий розшукується Україною за ст. 190 "Шахрайство", а також Словенією і також за шахрайство. Він неодноразово порушував правила дорожнього руху в Росії", - сказав слідчий.

Раніше слідство ставило Шарому більш м'яке покарання - за ч. 1 ст. 264 КК РФ, однак у ході розслідування було встановлено, що обтяжують звинувачення факти.

За версією слідства, 12 грудня чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes-Benz Gelandewagen і рухаючись Мосфільмовскою вулицею в Москві, збив двох дівчаток-близнюків 2008 року народження. Діти разом з мамою переходили дорогу по пішохідній зоні на дозволяючий сигнал світлофора.

Наступного дня водій сам прийшов до слідчих, після чого був затриманий. У ході допиту він визнав провину.

Фото: АГН "Москва"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-