На всеукраїнській акції

На всеукраїнській акції "Зігрій бійця" зберуть гуманітарку в АТО

Укрінформ
БО "Балто-Черноморський Благодійний Фонд" проведе всеукраїнську акцію "Зігрій бійця", в ході якої заплановано направити чотири гуманітарні конвої для військових в зону АТО.

Про це під час прес-конференції заявила голова Фонду Олена Прокопенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зібралися для того, щоб зробити презентацію благодійної всеукраїнської акції "Зігрій бійця". Ця акція передбачає залучення благодійної допомоги від компаній виробників та постачальників продукції для військовослужбовців, які служать в зоні АТО", - сказала Прокопенко.

За її словами, у ході цієї акції заплановано відправити чотири гуманітарних конвої для бійців АТО.

"Долучився до цієї акції військовий Святий Миколай і саме він разом з нами сьогодні поїде з першим гуманітарним конвоєм до хлопців на передову. Під час цієї акції забезпечувати безпеку гуманітарного конвою і безпеку Святого Миколая буде Фонд Ветеранів Антитерору "Альфа" України", - зауважила Голова Фонду.

Вона також закликала усіх небайдужих долучитися до цієї акції. "Крім представників, товариств і підприємств, які долучилися до нас, кожен небайдужий українець може долучитися до акції, він може підтримувати моральний і фізичний дух бійців, може перерахувати кошти на рахунок, який відкрив наш Фонд, а також принести теплі речі до офісу компанії", - додала вона.

Зокрема, як зазначив президент Балто-Черноморської Безпекової Конфедерації Євген Рокитський, до акції долучилася «Українська асоціація оборонної та безпекової промисловості», членами якої є представники харчової продукції та виробники одягу та взуття.

"Ми відгукнулися всіма робочими групами, комітетами, які працюють в нашій Асоціації. Ми запросили виробників і продуктів харчування, і спеціального військового взуття, і виробників одягу, і людей, які просто небайдужі і готові виступити благодійниками. Долучившись до акції, ми ставили за мету показати, що український виробник має передові розробки, які можуть бути вже зараз застосовані на фронті", - сказав Рокитський.

За його словами, ці розробки вже працюють, проходять реальне випробування в бойових діях.

Рокитський переконаний, що продукція українського виробника, яка потрапляє до військовослужбовців, допомагає їм воювати і відстоювати мир та спокій на українській землі.

Фото: dialog.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-