Сім'ям військових цьогоріч дали близько тисячі квартир

Сім'ям військових цьогоріч дали близько тисячі квартир

Укрінформ
Сім'ї військовослужбовців поточного року отримали близько тисячі квартир, половина з яких - у постійне користування. 

Про це заявив речник Міноборони Олексій Чернобай під час прес-брифінгу у п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цього року сім'ям військовослужбовців розподілено близько тисячі квартир, із яких майже 500 у постійне користування. Зокрема, у 2016-му з фондів Міністерства оборони України забезпечено житлом 314 учасників АТО", - сказав речник МОУ.

Він також зауважив, що 50 сімей загиблих військовослужбовців Збройних сил України отримали житло з різних джерел надходження.

"Також цього року з різних джерел надходження забезпечено житлом 50 сімей загиблих військовослужбовців Збройних сил України, які брали участь в антитерористичній операції", - зазначив Чернобай.

Він також додав, що з початку проведення АТО 137 сімей військовослужбовців, загиблих під час антитерористичної операції, отримали житло з фондів Міноборони.

"Протягом всього часу проведення антитерористичної операції з фондів Міністерства оборони України отримали житло 653 учасники антитерористичної операції та 137 сімей військовослужбовців, загиблих під час АТО", - пояснив Чернобай.

Речник МОУ також зауважив, що виплатами грошової компенсації за піднайом житла цьогоріч забезпечені 13 тис. сімей військовослужбовців.

"Виплатами грошової компенсації за піднайом житла цього року забезпечені 13 тис. сімей військовослужбовців на загальну суму близько 240 млн грн", - зазначив речник Міноборони. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-