Crown Agents планує запустити всі тендери до січня - МОЗ

Crown Agents планує запустити всі тендери до січня - МОЗ

Укрінформ
Британська закупівельна агенція Crown Agents, яка здійснює для України закупівлі ліків та виробів медичного призначення за держпрограмами лікування, планує запустити тендери за всіма програмами закупівель до кінця 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"Crown Agents вже розпочали процедури закупівель за частиною нових програм. Очікується, що запуск всіх тендерів буде завершений до кінця 2016 року", - йдеться у повідомленні.

На даному етапі Crown Agents збирає попередні заявки від зацікавлених виробників, постачальників і дистриб'юторів за кожною програмою окремо.

Наразі відкрито тендер за програмою XXI  "Централізована закупівля ендопротезів і наборів інструментів для імплантації". Дата завершення подання заявок - 16 січня 2017 року.

У 2016 році відповідно до рішення уряду України всі 100% закупівель ліків та медичних виробів за центральними програмами МОЗ України проводяться через спеціалізовані міжнародні організації. МОЗ передав на адміністрування Crown Agents у 2016 році 12 нових програм. Основна угода укладена сторонами 27 жовтня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-