Нацрада через суд анулює ліцензії двом супутниковим телеканалам

Нацрада через суд анулює ліцензії двом супутниковим телеканалам

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернеться до суду щодо анулювання ліцензій супутникових телеканалів "TV sale UKR" і "ОЕ". Відповідне рішення регуляторний орган ухвалив під час засідання 15 грудня.

Про це повідомляє прес-служба Нацради.

"Національна рада 2 червня визнала порушення ТОВ "Розумні покупки", м. Київ,  і ТОВ "ТРК ОЕ", м. Київ, частини сьомої статті 27 та пункту "а" частини першої статті 59 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", оскільки вони не здійснюють супутникове мовлення. Мовників зобов’язали протягом місяця привести свою діяльність у відповідність до вимог чинного законодавства. Однак моніторинги зафіксували, що компанії не відновили мовлення і не усунули порушення.

Тому регулятор призначив ліцензіатам позапланові перевірки. Але провести їх не вдалося, оскільки за адресами, вказаними у Державному реєстрі ТРО, офісів компаній не виявлено. Додаткові моніторинги засвідчили, що зазначені телеканали мовлення не здійснюють. Національна рада визнала факт невиконання розпоряджень, виданих на підставі рішень регуляторного органу щодо відновлення мовлення, та звернеться до суду про анулювання  ліцензії", - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-