Депутат Лабазюк заднім числом змінив адреси громадських приймалень - блогер

Депутат Лабазюк заднім числом змінив адреси громадських приймалень - блогер

Укрінформ
Народний депутат України, член фракції "Воля народу" Сергій Лабазюк заднім числом змінив адреси громадських приймалень.

Про це пише на своїй сторінці у "Фейсбук" відомий блогер, координатор проектів Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Спілка молодих політологів України" Олександр Верголяс.

"І в продовження теми Лабазюка, з чого власне все почалося. Громадяни з СБУ зайшли в гості попити чаю і заодно провести обшук за однією адресою. І нарвалися на негостинного депутата, який заявив, що СБУшники увірвалися в його приймальню і без запису. Зопалу завдав тілесні ушкодження одному з гостей. Вашій увазі скриншоти про адреси приймалень депутата. До і після. Пан Лабазюк винайшов машину часу і заднім числом переніс свою приймальню!", - пише блогер.

"Що сталося - СБУ проводить обшук в приміщеннях підприємств, власником яких є Лабазюк. Немає або є за ним гріхі - покаже слідство, але навіть знаючи, що перед ним співробітники правоохоронних органів (прокурори представилися, про що говорив сам нардеп) він вступає в бійку нібито через те, що ті незаконно проводять обшук у приймальні народного депутата. Після цього, щоб бути білим і пухнастим в очах ЗМІ - "злочинна влада гнобить патріотів" - тихцем додає адресу, за якою проводили обшук до списку своїх приймалень. Ще раз, ПІСЛЯ ОБШУКУ змінює статус приміщення і потім обурюється за незаконні дії. Саме за адресою Хмельницька область, р. Волочиськ, вул. Котляревського (Котовського), д. 7 оперативно-слідчою групою проводився обшук за місцем знаходження службових приміщень ТОВ «Аграрна компанія 2004» на підставі ухвали слідчого судді", - пише Верголяс.

Таким чином, за його словами, "з метою дискредитації дій співробітників Служби безпеки України і Генеральної прокуратури України, використовуючи депутатську недоторканність і владні повноваження надані народом України, Лабазюк С. П. змінено адреси громадських приймалень".

Нагадаємо, 12 грудня прес-секретар СБУ Олена Гітлянська повідомила, що народний депутат України наніс тяжкі ушкодження співробітнику СБУ під час виконання ним службових обов'язків, в результаті чого співробітник СБУ госпіталізований з черепно-мозковою травмою.

"В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 364 КК, оперативно-слідча група СБУ прибула для проведення обшуків в офісах комерційних структур на Хмельниччині. Власники фірми викликали 40 охоронців для вчинення опору оперативникам СБУ. Обшуки в Службі автомобільних доріг, комерційних структурах та за місцями проживання фігурантів справи тривають", - повідомили в СБУ.

Як зазначила Гітлянська, Нацполиция проведе розслідування за фактом бійки, а також по залученню депутатом для опору процесуальним діям правоохоронців декількох десятків так званих "тітушок".

Пізніше Лабазюк заявив "Українській правді", що не бив співробітника СБУ, а співробітники служби прийшли з обшуком до його громадської приймальні в місті Волочиськ Хмельницької області, яка розташована неподалік від агрофірми.

14 грудня Лабазюк на своїй сторінці у "Фейсбук" вибачився перед бійцями "Альфи" за події 12 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-