«Кордон-2016»: затримали 320 нелегальних мігрантів

«Кордон-2016»: затримали 320 нелегальних мігрантів

Укрінформ
У результаті  операції «Кордон-2016», яку Державна прикордонна служба України проводила спільно з іншими правоохоронними органами та низкою зацікавлених міністерств і відомств, було затримано 320 нелегальних мігрантів і вилучено близько 400 тонн спирту.

Про це під час брифінгу в Укрінформі повідомив помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян.

"Загалом було затримано понад 320 нелегальних мігрантів, 1700 порушників державного кордону, близько 4 тисяч порушників прикордонного режиму. Крім того, через кордон не пропущено понад 1200 потенційних нелегальних мігрантів, а також виявлено та вилучено близько 400 тонн спирту, 2,5 мільйона пачок сигарет, 70 кг наркотичних засобів, 280 одиниць зброї, близько 4 тисяч боєприпасів та 315 кг бурштину", - сказав він.

Слободян зауважив, що у рамках спільних дій посилено протидію загрозам у сфері боротьби з незаконним переміщенням через державний кордон незаконних мігрантів, підакцизних товарів, контрабанди наркотичних засобів та зброї.

Він додав, що «враховуючи напруженість обстановки, на окремих ділянках державного кордону продовжено проведення оперативно-профілактичних заходів з протидії протиправній діяльності з залученням резервів». Такі заходи, зокрема, тривають на Волині, Буковині та Закарпатті, а також на ділянці Азово-Чорноморського регіонального управління.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-