Полторак вручив нагороди військовим медикам

Полторак вручив нагороди військовим медикам

Фото
Укрінформ
Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак вручив державні та відомчі нагороди військовим медикам.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"За значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних сил України, сумлінне служіння українському народові, зразкове виконання військового обов'язку та високий професіоналізм, вісім працівників військово-медичних закладів Міністерства оборони України були нагороджені відомчими нагородами", - йдеться у повідомленні.

Під час вручення Полторак зазначив, що завдяки самовідданій праці і професіоналізму медиків було врятовано життя багатьох українських бійців. "У вас така робота, де помилок бути просто не може, адже ви рятуєте життя Захисників України", - наголосив він.

Міністр оборони привітав усіх з отриманням нагород та побажав у подальшому лікувати бійців лише від легких захворювань, а не від важких поранень.

Відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка, троє військових лікарів нагороджені державними нагородами, а п'ятьом військовим медикам присвоєно почесні звання "Заслужений лікар України" та "Заслужений працівник охорони здоров'я України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-