Генпрокуратура закупить для САП п'ять авто за 3,61 мільйона - ЗМІ

Генпрокуратура закупить для САП п'ять авто за 3,61 мільйона - ЗМІ

Укрінформ
Генеральна прокуратура України визнала ТОВ "ВіДі Автострада" переможцем торгів щодо закупівлі легкових автомобілів за 3,61 млн грн. 

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на дані системи Prozorro.

"Генпрокуратура планує придбати для Спеціалізованої антикорупційної прокуратури дві Toyota Camry у різних комплектаціях та три автівки Toyota Corolla Multidrive S 2016 року виробництва", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найдорожче коштуватиме Toyota Camry Premium за 920 тис. грн. Авто матиме максимальну комплектацію, в якій передбачена 6-ступінчаста автоматична коробка передач, оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією, автоматичний трьохзонний клімат-контроль, круїз-контроль, інтелектуальна система адаптивного переднього освітлення, камера заднього виду, люк з електроприводом. Передні крісла матимуть електропідігрів. Навігаційна система GPS матиме можливість безкоштовного оновлення впродовж трьох років.

Toyota Camry у комплектації Prestige за 843 тис. грн має трохи менше додаткових опцій. Наприклад, відсутній люк з електроприводом.

На сайті "ВіДі Автострада" ціни на базову комплектацію Toyota Camry починаються з 717 тис. грн, Toyota Camry Prestige можна придбати за 869 тис. грн, а Toyota Camry Premium - за 948 тис. грн, зазначають "Наші гроші".

Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, Multidrive S з бензиновим двигуном теж має максимальну комплектацію: камеру заднього виду зі статичною проекцією, підігрів сидінь, клімат-контроль, кольоровий мультиінформаційний дисплей 4.2, аудіосистему Toyota Touch 2 (радіо, СD/MP3/WMA) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 7.0 та 6 динаміками.

"ВіДі Автострада" продає Toyota Corolla Multidrive S у максимальній комплектації за 548 тис. грн.

"ВіДі Автострада" належить до групи "ВіДі" Віталія Джуринського.

Як повідомлялося, Генпрокуратура також придбає мікроавтобус Volkswagen Т6 Caravelle за 1,38 млн грн для Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, яку очолює Назар Холодницький. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-