Суд у Києві сьогодні обере запобіжний захід полковнику Без'язикову

Суд у Києві сьогодні обере запобіжний захід полковнику Без'язикову

Укрінформ
Шевченківський суд міста Києва сьогодні обиратиме запобіжний захід для затриманого полковника Збройних сил України Івана Без'язикова, якого підозрюють у співпраці з «ДНР».

Про це під час брифінгу заявив керівник апарату Служби безпеки України Олександр Ткачук, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Суд має відбутися сьогодні у Шевченківському суді (щодо обрання запобіжного заходу Без'язикову. - Ред.)... Слідство ще буде збирати додаткові докази. Для здійснення повідомлення про підозру й обрання запобіжного заходу доказів достатньо. Сьогодні суд розгляне одне з питань - наявність обгрунтованої підозри», - сказав він.

Ткачук додав, що суд має самостійно визначитися, чи буде засідання відкритим.

Як повідомляося, 12 грудня полковника Збройних сил України Івана Без'язикова, влітку цього року визволеного з полону бойовиків, затримали за підозрою у співпраці з розвідкою "ДНР". Наразі Без'язиков перебуває у слідчому ізоляторі, йому надано державного адвоката.

Полковник Без'язиков у серпні 2014 року під Степанівкою потратив у полон до бойовиків, у якому провів 23 місяці. Полковника захопили, коли він з білим прапором пішов до бойовиків парламентарем - забрати тіла загиблих товаришів. Його було визволено 5 липня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-